Mønstre 2 – Print-selv malebog

Malebøger er for alle, både børn og voksne. Væk den kreative side i dig med disse 25 fantastiske Mønstre lige til at farvelægge. Bliv mindre stresset, være mere til stede i nuet og nyd harmonien i livet. Disse Mønstre giver dig den perfekte løsning til at finde din indre ro, og hjælper dig også med at fokusere. Styrk din koncentration, præcisionsevne, samt samarbejdet mellem dine to hjernehalvdele. Denne meditative tilstand får en til føler sig afslappet, og man bliver bedre til at lytte til sig selv.

Mønstre er en af de populære illustrationer at farvelægge, da de har en unik karakter, og præsentere muligheder for at fortolke farverne på din egen helt individuel måde.

Malebøger er en sjov måde at skabe noget, du kan dele med venner og familie.

Malebogen indeholder 25 smukke Mønstre, og som en bonus er der 4 ekstra som er taget fra de andre malebøger i “Print-selv malebog” serien.

Så frem med farveblyanterne og nyd nogle afslappende øjeblikke med denne print-selv malebog.

Og det bedste ved det hele er, at du få adgang til din ”Print-selv malebog” lige efter købet, samt at du kan udskrive illustrationerne igen og igen.

Dette skyldes, at din ”Print-selv malebog” bliver leveret som en pdf-fil, som du øjeblikkeligt kan downloade og udskrive på din printer! Deraf navnet ”Print-selv malebog”.

Hvad gør en ”Print-selv malebog” forskellig fra en almindelig malebog?

Sider kan udskrives efter behov, så mange gange som nødvendigt. En almindelig malebog kan du kun bruge én gang. Sådan er det ikke med en ”Print-selv malebog”. Du kan udskrive alle de kopier du har lyst til. Ikke noget slagsmål over hvem nu der skal bruge malebogen.

Da illustrationerne bliver udskrevet på separate ark papir, behøver du aldrig bekymre dig om de beskadigede kanter, du får fra almindelige malebøger, når du hiver dem ud af malebogen. Disse ark ser meget pænere ud når du hænger dem op på køleskabet! Det er også meget nemmere at arbejde med, når du skal farvelægge dem!

Mange gange, er det kun visse sider i en malebog, man gerne vil farvelægge, og det efterlader flere sider som går til spilde. Med denne ”Print-selv malebog”, udskrive du kun hvad du vil, når du vil det!

Hvis du kommer til at kludre i din farvelægning, og ønsker at prøve igen, er det er ikke noget problem! Bare udskrive et nyt ark med din favorit illustrationer.

Disse farvelægningssider er også skræddersyet til dem, der kan lide at klippe og klistre. Masser af illustrationerne er meget velegnede til at blive farvelagt, og derefter klippet ud med en saks.

Du behøver ikke at vente på at din malebog bliver sendt til dig, og du behøver ikke at gå ned i en butikken og købe en. Din ”Print-selv malebog” vil blive leveret til dig inden for minutter, efter dit køb.

 

 


Bog kategorier: Print-selv malebøger.