print selv malebog
mandalas 2

Malebøger er for alle, både børn og voksne. Væk den kreative side i dig med disse 25 vidunderlige Mandalas lige til at farvelægge. Bliv mindre stresset, være mere tilstede i nuet og nyd harmonien i livet.

Disse Mandalas giver dig den perfekte løsning til at finde din indre ro, og hjælper dig også med at fokusere. Styrk din koncentration, præcision evne, samt samarbejdet mellem dine to hjernehalvdele.

Denne meditative tilstand får en til føler sig afslappet, og man bliver bedre til at lytte til sig selv.

Mandalas er fortsat en af de mest populære illustrationer at farvelægge, da de har en indviklet karakter, og præsentere muligheder for at fortolke farverne på din egen helt individuel måde.

Malebøger er en sjov måde at skabe noget, du kan dele med venner og familie.

Malebogen indeholder 25 smukke Mandalas, og som en bonus er der 4 ekstra som er taget fra de andre malebøger i “Print-selv malebog” serien.

Så frem med farveblyanterne og nyd nogle afslappende øjeblikke med denne print-selv malebog.

Og det bedste ved det hele er, at du få adgang til din ”Print-selv malebog” lige efter købet, samt at du kan udskrive illustrationerne igen og igen.

Dette skyldes, at din ”Print-selv malebog” bliver leveret som en pdf-fil, som du øjeblikkeligt kan downloade og udskrive på din printer! Deraf navnet ”Print-selv malebog”.

Køb den på SAXO